Božićna priredba učenika OŠ Dragojle Jarnević

Učenici i učitelji OŠ Dragojle Jarnević već godinama uoči Božića svojim roditeljima pripreme priredbu u kojoj sudjeluju svi uzrasti. I ove godine marljiv rad rezultirao je upečatljivim izvedbama bilo da se radi o recitacijama, pjesmama ili plesu.

Kraj godine obično je obilježen raznim božićnim priredbama. Rodteljima je naravno uvijek najljepše pogledati što su uvježbala njihova djeca. Napunjen je tako Dom oružanih snaga Zrinski brojnim roditeljima, bakama, djedovima i ostalima koji su došli dati podršku učenicima.

Od onih najmlađih, učenika prvih razreda koji su prije tek koji mjesec zakoračili u školu, pa do onih iz osmog razreda koji se uskoro s njom opraštaju, svi su dali sve od sebe da bi priredba izgledala onako kako jest. No, ne treba zaboraviti učitelje koji su unijeli puno svog truda i rada u uvježbavanje raznih koreografija.

Na pozornicu je stiglo i Betlehemsko svjetlo, a u predvorju je bila postavljena prodajna izložba raznih uradaka s motivom Božića čiji je prihod namijenjen za školovanje djece iz Benina.