Završava hokejaški kamp na klizalištu kod Sokolskog doma

Hokejaški kamp u organizaciji Športskog društva športova na ledu Karlovac i Inline hokej kluba trajao je tri dana na Gradskom klizalištu. Drugu godinu za redom u Karlovac su stigli profesionalni treneri iz Češke koji su radili s 40-ak mladih hokejaša.

Dobra suradnja karlovačkih klubova i Hockey talent school iz Češke rezultirala je kampovima za mlade hokejaše koji nažalost nemaju dobre uvjete treniranja jer led imaju tek mjesec – dva godišnje.

U posljednja je tri dana kroz kamp tako prošlo više od 40-ero djece, a u školi klizanja koju također klub provodi ih je više od stotinu. Ove sezone ostvarena je i dobra suradnja sa Školskim sportskim savezom, pa je održana besplatna škola klizanja za osnovce. Prošle je godine klub dobio novi vodstvo, što je rezultiralo i novim idejama, kaže počasni predsjednik Darko Neral.

Kampom su osim čeških trenera zadovoljni i članovi Kluba, osobito najmlađi kojima je ovo bio sasvim nov način usvajanja znanja. Kamp je ovo godine vodilo troje trenera, a suradnja je planirana i za sljedeću sezonu.