Novi natječaj “Zajedno za bolji Karlovac i Karlovačku županiju”

HEINEKEN Hrvatska raspisala je svoj donacijski natječaj za 2017. godinu. Natječaj pod nazivom “Zajedno za bolji Karlovac i Karlovačku županiju” tradicionalno je orijentiran na to da Karlovac i Karlovačka županija postanu još ugodnija mjesta za život građana. Cilj natječaja je podržati projekte koji će doprinijeti većoj kvalitetu života u lokalnoj zajednici. Kriteriji za odabir su: važnost za lokalnu zajednicu, doprinos kvaliteti života te činjenica da se projekt u cijelosti ili djelomično odnosi na 2017. godinu.

Natječaj će biti otvoren od 1. do 28. veljače, a projekti se mogu prijaviti isključivo putem online obrasca koji je dostupan na www.heineken.hr

  • Briga o lokalnoj zajednici važan je dio naše korporativne društvene odgovornosti. Kao jedan je od najvažnijih gospodarskih subjekata u Karlovačkoj županiji, u zajednicu ulažemo kroz donacije i sponzorstva nekih od najvažnijih lokalnih događaja. Naš donacijski natječaj jedna je od aktivnosti kojom doprinosimo boljem i sadržajnijem društvenom životu u lokalnoj zajednici. Od 2009. godine, kada je raspisan prvi natječaj, ukupno smo podržali 148 vrijednih i korisnih projekta. Vjerujem da će i ove godine na natječaj pristići mnogi kvalitetni projekti”, poručila je rukovoditeljica korporativnih komunikacija kompanije HEINEKEN Hrvatska Ljudmila Bratko Gašpić.