Mladi Karlovčani i u veljači mogu slobodno vrijeme provoditi u Centru za mlade. Udruga Carpe diem pripremila je mnoge radionice i predavanja, a uz tečaj francuskog i španjolskog jezika organizirali su i neka nova događanja. Većinu radionica i predavanja u Centru za mlade organiziraju i provode volonteri koji u Karlovcu borave preko Europskog volonterskog servisa. Dok su neke radionice popunjene, mjesta još ima u radionici Youth paper.

Prijave za novu radionicu izrade web stranica koja kreće 15. veljače započele su jučer. Radionica je namijenjena mladima osobama u dobi od 15 do 30 godina, posebice srednjoškolcima koji planiraju nastaviti školovanje na području informacijskih tehnologija, ali i svima ostalima koji žele nadopuniti svoje znanje trenutno aktualnim i traženim vještinama na tržištu rada.

Nastavlja se i Travellers Caffe koji će biti održan sredinom mjeseca. Utorkom se i dalje održava hengaonica, gdje mladi mogu zaigrati jednu od mnogih društvenih igara koje su u ponudi Centra za mlade.

Od ovog tjedna u Grabriku možete pogledati film. Idući četvrtak možete pogledati film Deep end Jerzyja Skolimowskog, a tjedan kasnije Ferris Bueller’s Day off iz 1986. godine.