Valentinovo ili Dan zaljubljenih slavi se diljem svijeta na različite načine, a obilježavanju se već tradicionalno priključuje i Gradsko kazalište Zorin dom bogatim programom.

U utorak 14. veljače u 19,30 sati, akademski slikar Alfred Freddy Krupa otvorit će izložbu radova pod nazivom „Moderno slikarstvo tušem i primjena u suvremenom modnom dizajnu“ kojom će se nakon dvadeset godina ponovno predstaviti u Zorin domu. Izložbom „Moderno slikarstvo tušem i primjena u suvremenom dizajnu“ Krupa će izložiti seriju tuševa iz perioda 2014. do 2017. od kojih su neki od njih upotrebljeni kao posebni otisci u najnovijoj ekskluzivnoj modnoj kolekciji Igora Dobranića “Proljeće – ljeto 2017.”, a dio te kolekcije također će biti predstavljen u sklopu Krupine izložbe.

Nakon otvorenja izložbe večer će uveličati i koncert glazbenice Jelene Radan pod nazivom “Večer ljubavi uz Fado” s početkom u 20 sati. Na gitari će nastupiti Pedro Abreu, a kao gost pojavljuje se Miroslav Navračić (harmonika). Na programu su najljepše fado pjesme i kratko putovanje Jeleninim albumom “Voyage”.

Svaki posjetitelj koji kupi ulaznicu za koncert, ostvaruje 50% popusta na cijenu ulaznice u Aquatici – slatkovodnom akvariju Karlovac. Prije samog koncerta, zaronite zajedno sa svojom partnericom/partnerom u podvodni svijet rijeka i riba. Tamo vas očekuje i poseban poklon na Dan zaljubljenih, a to je profesionalno slikanje parova za jednu lijepu uspomenu na taj dan. Osim toga, iz Zorin doma i Aquatice vas pozivaju da sudjelujete i u foto natječaju u izboru za najromantičniju vlastitu fotografiju u akvariju te time možete osvojiti vrijedne nagrade – dvije godišnje ulaznice za akvarij!