U tijeku prijave za radionicu Youth Paper – vijesti u slikama

Volonter udruge Carpe Diem iz Francuske Théo Millet Ursin ponovno organizira radionicu Youth Paper – vijesti u slikama. Théo će za polaznike pripremiti aktualne vijesti, a polaznici će imati zadatak napraviti crteže potaknuti tim vijestima. Od nastalih crteža Théo će oblikovati novine koje će biti dostupne online.

– Radionica se sastoji od dva dijela. U prvom dijelu svi polaznici dobit će istu riječ i morat će nacrtati što ta riječ za njih predstavlja. Nakon toga će izabrati neki od ponuđenih aktualnih naslova novinskih članaka na temelju kojće će također nacrtati novi crtež. Radionica je namijenjena mladim osobama u dobi od 15 do 30 godina i nije potrebno znanje crtanja ili posjedovanje umjetničkog talenta, važno je da se osoba želi kreativno izražavati, poručuju iz udruge Carpe Diem.

Prijaviti se možete ovdje ili na Info portalu za mlade te internetskoj stranici Centra za mlade u Grabriku do 14. veljače 2017. Radionica Youth Paper – vijesti u slikama održat će se u Centru za mlade Grabrik u srijedu 15. veljače od 16 do 18.30 sati.

Radionica se održava u sklopu projekta ”Be creative to open your mind” financiranog preko Erasmus + programa.