Novo predavanje u sklopu projekta Poslovne knjižnice

Danas u 17 sati bit će održano predavanje Davora Brukete, kreativnog direktora i suvlasnika reklamne agencije Bruketa&Žinić OM u Knjižnici za mlade.

Cjelokupan profesionalni uspjeh Davora Brukete vezan je uz agenciju Bruketa&Žinić OM u kojoj je radio na brojnim projektima kao voditelj ili dio tima. Agencijski projekti osvojili su više od 300 međunarodnih stručnih nagrada, a agencijski se radovi kontinuirano objavljuju u nekima od najuglednijih stručnih publikacija u svijetu. Davor Bruketa redovito predsjeda žirijima na respektabilnim svjetskim stručnim natjecanjima, a također je gost predavač na hrvatskim i stranim konferencijama i sveučilištima.

Na predavanju govorit će o svom putu od mladog kreativca do uspješnog poduzetnika, svijetu marketinga i kako uspjeti u njemu. Ovo predavanje održat će se u sklopu projekta Poslovne knjižnice.

Početkom prošle godine u Knjižnici za mlade smo, financijski poduprijeti od strane Američkog veleposlanstva otvorili Poslovnu knjižnicu. Glavna svrha poslovnih knjižnica je, na tragu poslovnih knjižnica iz SAD-a i Velike Britanije, da postanu važni faktori u restrukturiranju gospodarstva i nude veliku pomoć malom i srednjem poduzetništvu, ali i pomažu u stvaraju poduzetničke klime među mladima, poručuju iz Knjižnice za mlade.

Ideja je da se na jednom mjestu budućim mladim poduzetnicima da prostor sa svim (dostupnim) potrebitim informacijama za pokretanje vlastitog biznisa (knjižni fond od knjiga iz područja ekonomije, računovodstva, menadžmenta, poduzetništva, prava, poslovnih časopisa, besplatni pristup bazama podataka s područja ekonomije i poduzetništva, predavanja u suradnji sa HGK; HOK-om, Studijem poslovnog upravljanja Veleučilišta u Karlovcu i Studijem ekonomije Sveučilišta u Rijeci … ).