Bruno Rogić novi je predsjednik Veslačkog kluba “Korana”

Bruno Rogić novi je predsjednik Veslačkog kluba “Korana”. Za dopredsjednika je izabran Borsi Vrbanac, a izabran je i novi upravni te nadzorni odbor. Planovi za ovu sezonu su brojni, a podršku su na izbornoj skupštini obećali predstavnici Grada i Županije.

Iza Veslačkog kluba Korana uspješna je sezona, rezultati su bili jako dobri, a tome u prilog govori i činjenica da je muška ekipa izabrana za najbolju i na županijskoj i na gradskoj razini. Prema riječima novog predsjednika Brune Rogića tako će se nastaviti i u sljedećem razdoblju.

 

Rad je intenzivan i u školi veslanja za koju su u prošloj godini nabavljena tri nova ergometra. Škola ima 40-ak polaznika, a cilj je omasovljenje veslačkog sporta.

Ove godine Veslački će klub organizirati 64. Karlovačku regatu te 26. Memorijal Bruno Cetinjanin. U Klubu vjeruju da će planove uspjeti ostvariti, jer veslanje je, osobito nakon Olimpijade, popularno te vjeruju da će to prepoznati i sponzori, ali i sportske zajednice na razini Grada i Županije.

Priznanja za ostvarene rezultate u prošloj godini dobili su Dominik Šutalo, Juraj Rudar i Mislav Cindrić, a zahvalu za pomoć klubu Nenad Sužnjević. Zahvalnice za pomoć klubu i suradnju dobili su Vodovod i kanalizacija, Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Šoštar, Ljubomir Lovrić iz Vodoprivrede Karlovac, tvrtka “L-M” iz Krašića te naša televizija za praćenje rada kluba.