Čak 13 odličja za TKD Banija Pandas

Članovi karlovački Taekwondo kluba Banija Pandas imali su još jedan aktivan i uspješan vikend. Gostovali su u Kninu na međunarodnom natjecanju s kojeg su se vratili s brojnim medaljama.

Više od 600 natjecatelja iz 57 klubova iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine nastupilo je na tradicionalnom taekwondo natjecanju koje je održano povodom dvadesete obljetnice kluba DIV iz Knina. Ovo natjecanje ujedno je bilo i kriterijski turnir za juniorsku selekciju. Taekwondo klub „BANIJA PANDAS“ nastupio je sa 16 natjecatelja te ostvario izvrsne rezultate. Osvojeno je 13 odličja, od kojih 6 zlata, 3 srebra i 4 bronce. Sa ostvarene tri pobjede juniorka Kristina Čerina popela se na vrh ljestvice u kategoriji do 68kg za Europsko Juniorsko prvenstvo na Cipru.

Gabrijela Fehervari proglašena najboljom kadetkinjom turnira, dok je Adriano Qeta s ostvarene četiri pobjede proglašen najboljim mlađim kadetom.

U ekipnim plasmanima osvojeno je 3. mjesto u ekipnom poretku svih selekcija turnira, drugo mjesto u ekipnom poretku juniorki te prva mjesta u ekipnom poretku mlađih kadeta i kadetkinja.