Zimska “Okupacija Radićeve”

Zimska “Okupacija Radićeve” dogodila se sinoć na već dobro poznatoj lokaciji. Ovog puta u organizaciju su se uključili mladi volonteri udruga Studio 8, Carpe Diem i Izvan fokusa.

Ovog puta izložene su bile fotografije mladih nizozemskih fotografa iz udruge Team Sterk iz grada Almelo, slikarska izložba Martina Bosiljevca, posjetitelji su na poklon dobili i prvu priču Tally Rayne Adams, inače slikarice “Kratka priča o Petru”. Glazbeni dio odradio je Carlstadt Acoustic Trio.

 

U planu je ove godine još nekoliko puta okupirati Radićevu, a pokušat će se oživjeti i dio ulice oko Putnika. Početkom svibnja u planu je Radićevu vratiti u 80-te godine, odnosno zlatno doba ove ulice. Uključiti se mogu svi zainteresirani Karlovčani.

U planu je i slikarska promenada, koja bi išla od Putnika do Straže, na koju su pak pozvani karlovački slikari. U Tijesnoj ulici u planu je i ciklus kulturnih večeri. Zainteresirani za suradnju, kao i sponzori koji su uvijek dobrodošli mogu se javiti na facebook stranici Radićeva – moj grad, moja ulica.