Dan žena obilježili i HNS-ovci

‘Budi hrabra za promjenu’ (ili originalno #BeBoldForChange) tema je Međunarodnog dana žena 2017. godine – i njome se želi potaknuti ljude da istupe i otvoreno zatraže promjenu za sve žene diljem svijeta. I glasno se poručuje da više ne želimo čekati na jednakost – već je želimo početi živjeti.

Ovakvoj temi obilježavanja Međunarodnog dana žena pridružili su se danas i kandidatkinja za županicu Marina Novaković Matanić i kandidat za gradonačelnika Nikola Badovinac koji ovom prilikom poručuju da će na njihovim listama biti ispoštovana kvota od 40 posto žena, a isto tako da one neće samo simbolično zauzimati mjesto na listama, nego će biti pri samom vrhu. U ovoj kampanji žene će se isticati i po iznošenju dijelova naših programa kao dio našeg tima koji će voditi Karlovac i Karlovačku županiju u drugačijem smjeru nego bilo koja dosadašnja vlast

U jutarnjim satima kandidatkinja za županicu Marina Novaković Matanić i kandidat za gradonačelnika grada Karlovca Nikola Badovinac danas su na gradskoj tržnici sugrađankama čestitali Međunarodni dan žena.