Karlovac će uskoro imati novi hotel

Radovi na drugoj fazi izgradnje hotela Šu-Šu trebali bi biti završeni do Božića. Naime karlovački pub, odnosno pransion širi svoje kapacitete i sa 15-ak kreveta raste na 60-ak. U planu je i treća faza projekta u kojoj bi Šu-šu dobio restoran te sređeno parkiralište za svoje goste.

Radi se o privatnoj investiciji, no Grad Karlovac sudjelovao je u projektu na način da su gradske službe bile na raspolaganju i pomagale sa zahtjevnom papirologijom jer se Šu-Šu nalazi u Zvijezdi i zgrada se dograđuje uz posebne zahtjeve konzervatora. Radove je danas obišao gradonačelnik Damir Jelić. Radovi ni u jednom trenutku nisu stali, već se odvijaju kontinuirano, istaknuo je.

U novom će hotelu biti i desetak radnih mjeseca, što budi nadu da će ljudi što manje odlaziti sezonu odrađivati negdje drugdje, jer će posao imati u Karlovcu, dodao je Jelić. Šu-Šu trenutno ima četiri zvjezdice, a cilj je zadržati taj status ili čak povećati broj zvjezdica. Vrijednost investicije je vrlo visoka, kažu vlasnici, dodavši da su podigli kredit za njeno ostvarenje.