Davor Petračić u utrci za gradonačelnika Karlovca

Davor Petračić javno je objavio kandidaturu za gradonačelnika Karlovca. U ime Nezavisne liste Davora Petračića “Naš Karlovac” predstavio je programske smjernice te novi karlovački suvenir “Sunce u Zvijezdi”.

Na početku predstavljanja svoje liste, Petračić je objasnio zašto je nakon angažmana u gradskom vijeću, odlučio kandidirati se i za gradonačelnika.

Sa svojim je timom pripremio obiman program, od kojega je prisutnima prezentirao neke smjernice te je pozvao sve građane da im se pridruže i poboljšaju program sa svojim prijedlozima.

Kao prvi problem koji treba rješavati, Petračić je istaknuo obranu od poplava. Obranu od poplava treba rješavati kroz projekt hidroelektrane pa će Grad imati višestruku korist.

Tri ključna projekta Nezavisne liste Davora Petračića “Naš Karlovac” biti će hidroelektrana, geotermalna energana i pristupanje problematici otpada, kao mogućnosti otvaranja novih radnih mjesta i punjenja gradskog proračuna.

Uz opsežno predstavljanje smjernica programa, Petračić je istaknuo glavnu poruku, a to je “Nemamo vremena, moramo djelovati odmah!” , a prisutnima je predstavio i podijelio novi karlovački suvenir “Sunce u Zvijezdi”.