Kandidati HDZ-a obišli tvrtku Izgradnja Popovački te Udrugu invalida rada

Kandidati za gradonačelnicu Duge Rese Dijana Zadrović  i dogradonačelnike Zlatko Grčić i Melita Trgovčić obišli su građevinsku tvrtku Izgradnja Popovački, poduzetnika koji zapošljava 35 ljudi.

Izgradnja Popovački je tvrtka koja trenutno radi Sportski dom Antun Tova Stipančić u Dugoj Resi, Barakopalaču u Karlovcu, obnavljaju crkvu Trebinja, Stari grad Ozalj. Sportski dom bit će gotov do kraja mjeseca. Puno poslova sklapaju i na jadranskoj obali i to na Krku, Cresu, Crikvenici i Zatonu kod Zadra. Zanimljiv projekt koji trenutno rade je Edukacijski centar za bijele supove i prihvatilište za njihov oporavak.

Kandidati HDZ-a obišli su pogon za izradu drvene stolarije. Stolarija koju izrađuju ima 20 godina garancije i zadovoljava sve uvjete konzervatora.

Zadovoljni su poslovanjem, puno rade, a najvažnije im je da je plaća radnicima redovita i da oni znaju da će ju svaki mjesec redovito i primiti. Vlasnik obrta je Marijo Popovački, član naše stranke i osoba sa naše liste, poručuju iz ove stranke.

Kandidati su posjetili i Udrugu invalida rada i tajnicu/voditeljicu projekta Ismetu Bećirević. Upoznati su sa uspjesima Udruge koja zapošljava 20 ljudi. Svi oni su zaposleni kao osobni asistenti kroz nacionalni Pilot projekt “Osobni asistent” i kroz natječaj Europskog socijalnog fonda. Udruga prijavljuje projekte i Gradu i Županiji te Nacionalnoj zakladi.

Jedan od zanimljivijih projekata koji je izrađen i čeka prijavu je projekt koji ide k razvoju turizma i gospodarstva. Tim projektom bi se otvorila nova radna mjesta, a i obogatio sadržaj grada suvenirnicom, slastičarnicom, izložbenim prostorom i uslugom korištenja čamaca sa panoramskim dnom.