U subotu 25. manifestacija “Hodanjem k zdravlju”

U sklopu projekta „ Karlovac – zdravi grad “, a s ciljem obnavljanja i poticanja druženja planinara i ljubitelja prirode Planinarsko društvo “DUBOVAC“ će u subotu, 08. travnja tradicionalnom 25. manifestacijom „ Hodanjem k zdravlju “ proslaviti 94.rođendan.

Okupljanja planinara su na stajalištu autobusa, ispred zgrade Suda od 8 sati ujutro ovisno o izboru staze kojom se želi ići. Cilj nam je svima doći do Planinarske kuće Zvonimir Plevnik na Kalvariji gdje će se održavati prigodan program. Od 9 sati počinje Likovna kolonija članova ULAK-a Karlovac, poćinje i natjecanje u pripremi 13. Dubovačkog planinarskog kotlića, a nastupit će već tradicionalno KUD “Sveta Ana” sa Vučjaka.

Ovim putem pozivamo sve građane, velike i male da se pridruže manifestaciji, svi ste dobrodošli, svi mogu učestvovati. Hodajmo, trčimo, krećimo se, uživajmo na svježem zraku i dobrom društvu.
Možete birati kojom stazom želite ići a sve pod stručnim vodstvom naših planinarskih vodiča.
• 08,00 sati polazak autobusa za Duga Resu (autobus gratis)– uspon na Vinicu – preko Svibanjske i Kozjače „Dragojlinom stazom“ na Kalvariju – HODANJA OKO 5 SATI
• 09,00 sati polazak ispred zgrade Suda u Karlovcu (autobus gratis)– preko Svibanjske i Kozjače na Kalvariju – HODANJA OKO 3 SATA
• 10,00 sati polazak ispred zgrade Suda – Snježna Gospa – Tičarnica – Vila Anzić – Kalvarija
• 10,00 sati polazak dječje staze „Klinci i klinceze“ za djecu i roditelje sa parkirališta Vile Anzić

Više o svemu možete saznati  na stranici Društva www.pd-dubovac.hr
https://sites.google.com/site/pddubovac/plan-izleta-za-2017-g/hodanjem-k-zdravlju-2017