Projekt “Susret s Teslom u Karlovcu”

Iz Gradske uprave pozivaju sve ugostitelje s područja Grada Karlovca da im se pridruže u provedbi projekta „Susret s Teslom u Karlovcu“ u dijelu razvoja turističkog proizvoda inspiriranog Nikolom Teslom. Projekt provodi Grad Karlovac s ciljem povećanja broja posjetitelja i građana koji dolaze u Karlovac i u Zvijezdu te općenito obogaćivanja ugostiteljske ponude.

U ovoj promotivnoj fazi projekta ugostitelji zainteresirani za sudjelovanje će dobiti besplatno recepte za „strujne“ koktele, staklene čaše za koktele s logom projekta, PUC-PUC prah koji stvara „okus struje “ u ustima, flayer-e za promociju nove ponude. Sirovine za pripremu koktela biti će dostupne u svim veleprodajama pića u Karlovcu.

Ugostitelji (obrti /d.o.o. /j.d.o.o) koji žele sudjelovati mogu se javiti do 3. 5. 2017. slanjem obrasca za iskaz interesa na adresu toni.grzac@karlovac.hr ili neposredno kod ovlaštenog trgovca. Recepte, čaše i flayere će moći podignuti u veleprodajama pića nakon prijave do isteka zaliha.

Na istu temu, uz korištenje vizualnog identiteta projekta, zainteresirani mogu osmisliti nove zdrave i osvježavajuće napitke, stvoriti okuse i proizvode kao što su: „strujna“ kava, keksi, pecivo, torta, sladoled i sl.

Promocija nove ponude održat će se 6. 5. 2017. u večernjim satima na Trgu bana Jelačića, priopćeno je iz Grada.