Registrirajte svoj bicikl svake subote od 9 do 12 sati

U Informativnom centru za prevenciju PU karlovačke na Korzu imali ste priliku registrirati svoj bicikl. Karlovačka policija tako i dalje provodi registraciju bicikala u sklopu preventivnog projekta ”Siguran bicikl – miran san”.

Sve što vam je potrebno za registraciju su osobna iskaznica, račun ako ga imate i naravno tehnički ispravan bicikl. Policijski službenici upisat će potrebne podatke, boju vašeg bicikla, fotografirati ga i staviti vam oznaku da je bicikl registriran.

– Preventivni projekt ”Siguran bicikl – miran san” karlovačka policija provodi od 2013. godine i do sada smo registrirali više od 1.020 bicikala kako bi se smanjile krađe. Nikada ne možemo biti sigurni međutim, registrirani bicikli se nalaze u našoj evidenciji pa ukoliko se dogodi krađa, lakše možemo otkriti počinitelja, kazao nam je Mario Sunarić iz Odjela za prevenciju PU karlovačke.

Mlađi od 16 godina bicikle mogu registrirati uz pratnju roditelja. Ako danas niste stigli, to možete učiniti svake subote od 9 do 12 sati.