Prijave za Foto dane mladih otvorene do petka

Prijave za sudjelovanje na Foto dane mladih zatvaraju se u petak. Sedmo izdanje najvećeg festivala za mlade fotografe u Hrvatskoj po prvi puta prijavama okuplja mlade fotografe iz cijeloga svijeta u globalnu konkurenciju.

Foto dani mladih projekt je koji kroz umjetnost fotografije promovira turističke potencijale i ljepote Hrvatske te mlade fotografe informira, educira i priprema za njihov budući posao. Projekt uz turizam i reklamnu fotografiju promiče fotografiju kao umjetnost te mladim fotografima pruža priliku da se dodatno upoznaju s njom, pokažu što znaju, međusobno razmjenjuju iskustva i nauče nešto novo.
Uz dio koji je posvećen ljubiteljima fotografije, ova manifestacija namijenjena je i posjetiteljima, a donosi i izložbe fotografija diljem Hrvatske i svijeta, radionice, predavanja te atraktivni filmski i glazbeni sadržaj u festivalskom dijelu programa. Po prvi puta konkurencija je otvorena za mlade iz cijelog svijeta, odnosno njih 50 najboljih iz selekcije prijava, a natjecat će se za titulu najboljeg.

Prijave za mlade fotografe otvorene su samo do petka na linku www.fotodanimladih.com.hr