Obnova vrelovoda u tijeku

Gradska toplana Karlovac nakon završetka sezone grijanja započela je s opsežnim i zahtjevnim radovima koji će se odvijati tijekom ljetnih mjeseci. Uz radove na zamjeni dionica vrelovoda, vrše se radovi na kućnim instalacijama, radovi na proizvodnom postrojenju i opremi. Upravo su započeli radovi na obnovi 1,2 km vrelovoda. 

U Osnovnoj školi Dubovac zamijenjeno je 35 metara cijevi, na križanju Tuškanove i ulice Izidora Kršnjavoga 85 metara cijevi te dio dionice vrelovoda ispred vrtića Rakovac – priključak Atomsko sklonište. Također, gotova je i zamjena dionice vrelovoda na Tržnici za područje Sarajevske ulice. Na tom području zamijenjeno je 156 metara cijevi. Upravo su započeti radovi na zamjeni dionice vrelovoda za zgradu nove tržnice.

Izvan ogrjevne sezone krajnji kupci imaju mogućnost izvoditi planirane radove na unutarnjim instalacijama grijanja, koje može izvoditi Gradska toplana na zahtjev suvlasnika ili predstavnika suvlasnika.

Uskoro kreće rekonstrukcija i zamjena glavnog voda u Meštrovićevoj ulici koja će osigurati kvalitetnije grijanje za oko 50 posto korisnika centralnog toplinskog sustava, priopćeno je iz Gradske toplane.