Krijes sa slabom ugostiteljskom ponudom i bez nekih sadržaja koji su najavljivani

Slaba ugostiteljska ponuda, osobito na Gazi na kojoj ove godine osim prodavača kokica i improviziranog štanda na kojem ste mogli kupiti piće, bez ikakvih dodatnih sadržaja u ovoj gradskoj četvrti te malo bolja situacija na drugoj obali Kupe odlika su ovogodišnjeg Ivanjskog krijesa.

Već godinama Banijanci i Gažani nisu u potpunosti zadovoljni organizacijom najdugovječnije turističke manifestacije u Karlovcu. Ne umanjuje to trud stanovnika obje gradske četvrti u izgradnji krijesova, no činjenica je da već godinama izostaju dobri i kvalitetni popratni sadržaji. Tome sigurno ne doprinosi činjenica da se i koncert prije nekoliko godina preselio u Šanac, dakle u treću gradsku četvrt.

 

Ove godine izbjegnuta je i loša slika praznih štandova koji su se prošle godine nalazili na Gažanskoj strani – jednostavno ih uopće nije bilo.

Gažanima mala utjeha što su ove godine pobijedili u sportskom dijelu susreta, u nogometnoj utakmici 2:1 i u povlačenju užeta 2:0. Vatromet i ove godine jedino osvježenje manifestacije, zahavala svakako i vatrogascima koji su pazili na sigurnost, a naravno i slagateljima krijesa s obje strane Kupe. Možda dogodine ipak bude više sadržaja.