Vaterpolo turnir i ove godine na Foginovom kupalištu

Vaterpolo turnir na Foginovom kupalištu održan je petu godinu za redom. Ovog puta okupile su se četiri ekipe zaljubljenika u vodene sportove. Vaterpolo turnir je tek dio ponude kojom se animira posjetitelje Foginovog kupališta koje iz godine u godinu privlači sve veći broj posjetitelja.

Lipanj je ove godine bio rekordan što se tiče broja posjetitelja Foginovog kupališta, za srpanj još nisu objavljene brojke posjetitelja, no iz Spasilalačke službe kažu kako je vrlo vjerojatno da je i taj broj veći nego prošlih godina. Tome doprinose i brojne aktivnosti koje se na kupalištu organiziraju gotovo svakodnevno. Vaterpolo turnir je sve popularniji među Karlovčanima.

 

Nažalost i ove godine na turniru se predstavljaju samo domaće ekipe, no želja je da već sljedeće godine dođu ekipe iz ostalih dijelova Hrvatske. Otkako je Foginovo postalo prvo registrirano riječno kupalište svake se godine organizira niz različitih događanja. Osobito je tome tako za vrijeme vikenda kad brojni Karlovčani, ali i gosti posjećuju Koranu.

Od 1. kolovoza i Trend mediji sele na Foginovo, a za sve je posjetitelje pripremljen desetodnevni program s brojnim aktivnostima i bogatim nagradama.