Slobodan Gales odnio pobjedu u skoku s cenera; sutra vatrogasno natjecanje

2,169

Trendi ljeto na Foginovom nastavili smo i danas. Od 7 sati naš je radijski studio smješten na Foginovom kupalištu, a uz goste dana, karlovačke spasioce, gosti jutarnjeg dijela programa bili su Robertina Čuhnil i Tomica Jambrošić.

Uz dobre stare hitove zabavljali smo se uz Robertinu i Tomicu koji su za ovu priliku udružili svoje glasove i stvorili dobru atmosferu. Nekoliko dana zajedno su vježbali, a onda otkrili da su dobar glazbeni par. Robertina i Tomica svakako će razmisliti i o budućoj suradnji, ne samo u novinarsko – voditeljskom smislu, već i u glazbenom.

 

Naš jutarnji program i sutra će biti upotpunjen glazbom u živo, svi ste naravno pozvani da dođete na Foginovo i osim što možete dati svoj doprinos prikupljanju sredstava za Belmina i Marija, od 8 do 9 imat ćete priliku poslušati dobru glazbu u izvedbi Ivana Goršića.

Tek četvero najhrabrijih skočilo je danas s cenera. Pobjedu je jednoglasnom odlukom našeg žirija odnio Slobodan Gales, no to ne treba čuditi jer je nekim natjecateljima upravo današnji skok bio prvi. Sutra je na rasporedu vatrogasno natjecanje, na koje se još uvijek stignete prijaviti.