Pobjednici Izbora za najbadić stalni koranski kupači

2,367

Trend-i ljeto na Foginovom jutros smo obojali raznim bojama. Bojama preplanulog tena i bojama kupaćih kostima. Održali smo mini natjecanje za najbadić na koje se prijavilo šesnaest sudionika svih generacija. Bili su to predstavnici kupača na našem gradskom kupališu, ljubitelji plivanja, ronjenja, sunčanja i druženja. Naš izbor bio je težak jer su svi bili jako simpatični.

Na Foginovom kupalištu ima mnogo kupača svih generacija koji uživaju u ljepotama rijeke Korane i svim sadržajima na kupalištu. U sklopu Trend-i ljeta okupili smo šesnaest predstavnika svih ljubitelja Foginovog u natjecanju za najbadić. Otvoreni, druželjubivi i zaigrani natjecatelji prošetali su po našoj improviziranoj pisti te nam se ukratko predstavili i otkrili nam kako provode vruće ljetne dane.

Kriteriji stručnog ocjenjivačkog suda bili su šaroliki jer je i sastav naših natjecatelja bio takav. U izboru je pomagao voditelj Spasilačke službe Dino Babić.

Iako su za nas svi pobjednici, svojim šarmom, radošću, natjecateljskim duhom i ljubavlju prema Korani osvojile su nas Alma Marčelja, Una Arnaut, Nika Babić i Ankica Mikšić.

U svakom slučaju, bila je ovo dobra zabava, a tako nastavljamo i dalje na ostalim događanjima Trend-i ljeta, do desetog kolovoza. Vidimo se!