Vojarna na Luščiću buduća dvorana za Taekwondo

Taekwondo klub Prana pokazuje veliki interes oko uređenja objekta u vojarni Luščić. Naime, uz pomoć roditelja i prijatelja kluba od 4. mjeseca započele su renovacije vojarne za koju se previđa da bude prostor za održavanje treninga.

Vojarna na Luščiću dugi niz godina bila je zanemarena i neodržavana. Taekwondo klub Prana odlučio je prihvatiti rizik te urediti prostor koji bi u budućnosti bio predviđen za razvijanje talenata svih članova kluba.Pošto je prostor u izuzetno lošem stanju neophodne su neprestane renovacije i preuređenja. Pošto klub ima velik broj članova, dugi niz godina bili su prisiljeni treninge održavati na tri različite lokacije. Plan je u program treninga uvesti još dva trenera kako bi svaki bio specijaliziran za jedno područje a veći prostor bi im to omogućio. Samim time očekuju se još bolji rezultati članova kluba.

Velik prostor u kojem bi trebale biti dvije dvorane za treninge, svlačionice te mala teretana trebao bi biti ispunjen dječjim smijehom ali i napornim treniranjem već početkom iduće godine.