Spust niz Kupu 2017.

U subotu, 12. kolovoza 2017. godine organizira se Međunarodi susret Hrvatskog časničkog zbora Karlovačke županije i Zvdruženja slovenskog častnikovog općinskog združenja Metalika Kolpa – Kupa 2107.

Za one koji će sudjelovati u spustu po Kupi program počinje u 6 sati okupljanjem kod Doma HV Zrinski te će se sudionici nakon toga uputiti u Adlešič. Tamo će ih dočekati načelnik općine te će se druženje nastaviti kulturnim programom. Oko 10 i 30 predviđa se početak spusta Adlešiči – Pravutina. U Fučkovcima će biti odmor a policijska kontrola u Pravutini će biti u 14 i 30 sati. Završetak spusta te završetak programa predviđa se za 15 sati.

Oni koji žele sudjelovati samo na kopnu program će započeti u 8 sati okupljanjem u Adlešićima. Zatim će se program nastaviti uz kratki kulturni program te doručak. Slijedi ostanak na kupanju u Adlešiću. Završetak programa počet će u 15 sati a povrat je predviđen za 18 sati.

Svi sudionici sa sobom moraju ponjeti osobnu iskaznicu, te je moraju poštivati pravila o raftingu i slušati voditelja raftinga kao i voditelja čamca. Potrebno je uzeti odjeću u kojoj će se moći ući u vodu a u ruksacima je potrebno imati suhu odjeću. Partcicipacija po članu iznosi 120,00 kuna.