Jinxi na Starom gradu oduševili karlovačku publiku

312

Druga večer PickUp Music Festivala koja je održana u petak, 11. kolovoza, začarala je i bendove i publiku te pokazala Stari grad Dubovac u punom sjaju. Koncert s pogledom na cijeli grad nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Ovo je jedna od boljih atmosfera koju smo doživjeli na koncertima u poslijednje vrijeme, a zbog ovog prekrasnog dvorca sve je još čarobnije! Uvijek ćemo se rado vratiti svirati u Karlovac!“, izjavila je Yaya nakon sinoćnjeg nastupa.

Večer je započela odličnim koncertom zagrebačkog 4Heada koji su rasplesali publiku, a ujedno iskoristili predivan ambijent kako bi snimili svoj novi glazbeni spot. Nakon njih publiku je zagrijao riječki funk/rock bend Silk Milk, a izvrsni Ogenj iz Koprivnice bio je prava uvertira za veliki nastup Jinxa. Po prvi put u njihovoj dvadesetogodišnjoj karijeri, Karlovac je imao prilike ugostiti popularne Jinxe i oduševljenja nije nedostajalo. Uglas pjevajući hitove Jinxa, publika je pripremila najbolju dobrodošlicu bendu. Nakon Jinxa nastupio je Double D acoustics koji je publiku na Starom gradu zadržao do jutarnjih sati.