Filmski hitovi opet u Karlovcu!

472

Aktualni filmski hitovi vraćaju se u Karlovac nastavkom suradnje udruge Izvan fokusa i poduzeća RADAR. Karlovčani će idućeg petka, 22. rujna u 20 sati u Domu HV “Zrinski” moći pogledati film “ONO”, koji je tek ovog tjedna počeo igrati u kinima diljem svijeta, a u subotu 23. rujna u 17 sati prikazat će se animirani hit “Mali Bigfoot”.

Film “ONO” snimljen je po romanu Stephena Kinga, a zaludio je ljubitelje horora. Kada počnu nestajati djeca iz gradića Derry, Maine, grupa djece će se suočiti sa svojim najvećim strahovima kada će se morati suočiti sa zločestim klaunom Pennywiseom, čija povijest nasilja i ubojstava datira daleko u prošlost.

Animirani film za najmlađe “Mali Bigfoot” u sinkroniziranoj verziji prikazuje se u poslijepodnevnom terminu, u 17 sati. Trinaestogodišnji Adam kreće u potragu za svojim davno izgubljenim ocem. Ubrzo otkriva da mu je otac ni više ni manje nego legendarni Bigfoot koji se godinama skrivao duboko u šumi kako bi zaštitio sebe i svoju obitelj od velike korporacije koja želi izvoditi eksperimente s njegovim DNA-om. Adam uskoro otkriva kako ima super-moći, međutim, nije svjestan da je njegova potraga za ocem dovela korporaciju HairCo. bliže Bigfootu.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti po ekskluzivnoj cijeni od 25 kn u poslovnici Katravela i online putem KINO.hr.