HSS-ovci u Netretiću raspravljali o problemima u Karlovačkoj županiji

443

Problem spoja na čvor Novigrad, ali i upravljanje državnom imovinom bile su glavne teme sastanka koji je održan u Netretiću. Uz načelnike općina Karlovačke županije iz redova HSS-a na sastanku su bili saborski zastupnici ove stranke, predvođeni Krešom Beljakom.

HSS ima novi politički način rada, ne želimo se samo slikati kad su izbori i tražiti glasove, već opravdati glasove koje smo dobili i na državnom i na lokalnom nivou, poručio je Beljak nakon sastanka u Netretiću.

Karlovačka županija i ovaj kraj ima jako puno problema koje bi država mogla vrlo efektno i vrlo brzo riješiti jednim zakonskim aktom. Na žalost, država ne čini ništa jer je država postala sebi svrha, a mi u HSS-u, naši načelnici i saborski zastupnici želimo to mijenjati. HSS kao oporbena stranka može upozoravati vladajuće da ne rade ništa i da napokon počnu raditi, poručuje Beljak.

 

Tražit ćemo da se prije svega ministarstvo za upravljanje državnom imovinom pokrene jer brojnih problema, 80 posto njih, ne bi bilo da državnom imovinom, hrvatskim vodama ili šumama upravljaju općine i gradovi, naglasio je Beljak.

Galamit ćemo, vikati i skakati kako bi vladajući riješili sve ove probleme, zaključio je Beljak.