“Olimpija 83” sve bliže naslovu državnog prvaka

386

Nakon ovog vikenda bit će jasno tko je na čelu Interlige – karlovački ili splitski bejzbolaši. Utakmice finalne serije igraju se na igralištu Olimpije 83 u Grabriku. Danas je odigrana prva na kojoj je karlovački Baseball klub “Olimpija 83” pobijedio splitsku “Nadu” s 13:5. Uspije li im to i sutra, državni su prvaci. Prevladaju li sutra Splićani, Karlovčani za konačnu pobjedu imaju još jednu šansu u ponedjeljak. Utakmice počinju u 14 sati.

Na domaćem terenu u Grabriku karlovačka Olimpija je danas dočekala splitsku Nadu s prednošću od 2:0. Igra se na četiri pobjede pa je pred bejzbolašima još najmanje jedan dan napetosti i punog angažmana u Karlovcu jer igraju za naslov prvaka.

Iako su gosti izuzetno jaka momčad, atmosfera uoči utakmice bila je odlična, domaći igrači su bili uvjereni u pobjedu. Podršku su im došli pružiti i navijači, iako u nešto manjem broju nego inače.

Kao većina ljudi iz svijeta sporta i Krunoslav Karin, predsjednik Olimpije, smatra da bi odnos prema sportu općenito mogao biti bolji, posebno što se tiče financiranja. Međutim, unatoč problemima, karlovačke bejzbolaše u svemu drži ljubav prema sportu, ljubav prema baseballu, jer ako toga nestane, s ovakvim financijskim uvjetima sigurno nitko neće moći funkcionirati, dodao je Karin.