Trend radio slavi 11. rođendan

1,397

Trend Radio je slavi 11. rođendan. U studenom 2006. godine u točno 11 sati i 6 minuta u eteru se prvi puta oglasio Radio 047, na danas dobro poznatim frekvencijama 106,9, 105,4 i 102,1 megaherca.

Prošlo je punih 11 godina otkako je s emitiranjem krenuo Radio 047, kasnije preimenovan u Trend Radio. Uz glazbu i informativni program, već nekoliko godina jedna od najslušanijih emisija je “Gost dana”. Svakoga dana donosi polusatni razgovor o aktualnim temama s relevantnim gostima, a do sada su kroz emisiju prošle na stotine stručnjaka iz najrazličitijih područja života, stotine političara, ali i običnih građana, koji su ponekada i najzanimljiviji gosti. Tu je još nekoliko zanimljivih emisija, kao i specijaliziranih glazbenih emisija svake večeri od 21 sat. Bilo je tu mnogo događanja i mnogo dobre glazbe.

Trend radio od samih početaka prati razvoj novih tehnologija, pa je tako jedina radio postaja s ovog područja koja je dobila koncesiju za digitalno eksperimentalno emitiranje programa.

Uz to, uskoro putem naše internetske stranice Trend portala moći ćete slušati i posebne glazbene kanale. Sve započinje specijaliziranim kanalom sa stranom rock glazbom. A o tome više uskoro.