“Neće biti lako, ali protiv Varaždina idemo na pobjedu”

400

Nakon poraza u Vinkovcima od ekipe Spačve, karlovački rukometaši pripremaju se za subotnju utakmicu s Varaždinom koju igraju na domaćem terenu. I ovoga puta očekuje ih težak protivnik, no Karlovčani su odlučni – igraju na pobjedu.

Iza rukometaša je teška i neugodna utakmica u Vinkovcima, koja je, unatoč dobrom početku i odličnoj igri sve do 43. minute, završila porazom i primljenim golom u posljednjoj sekundi. Nova utakmica na redu je u subotu u 18 sati kada Karlovčani u dvorani na Rakovcu dočekuju momčad Varaždina. Slijedi još jedna tvrda i teška utakmica, jer varaždinska ekipa spoj je mladosti i iskustva. Neće biti lagano, svjesna je trenerica Tatjana Rašić, no Karlovčani u subotu igraju na pobjedu. Do sada su u ovoj sezoni ostvarili tri pobjede i isto toliko poraza. Što se tiče utakmica s Varaždinom ove subote i Velikom Goricom koja slijedi iduće subote, 18. studenog, također na domaćem terenu, u klubu su optimistični.

Osim planova za nove pobjede, predstavljene su i nove majice čijom kupnjom možete podržati klub, a najavljen je i izlazak novog biltena.