Premijera predstave “Jaje” i Udruga Palčići

355

Povodom 65 godina rada Dramski studio Zorin doma izvest će predstavu autora Zlatka Krilića “Jaje”. Premijera je u petak, 17. studenog, s početkom u 20 sati. Istoga dana u 18 sati ispred Zorin doma Udruga Palčić obilježit će Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju.

Udruga Palčići će u petak u 18 sati ispred Zorin doma imati svoj štand pa pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže i doprinesu njihovom radu kroz koji su dosad pomogli u opremanju 30 rodilišta diljem Hrvatske.

Predstavu “Jaje” autora Zlatka Krilića obradio je i izvodi Dramski studio na jedan svoj način.Posebnom ju je učinio veliki autorski tim. Uz režiju Sanje Hrnjak, značajan je doprinos autora glazbe i songova Mate Matišić, scneografije Martine Marišić i kostimografije Morane Petrović. Uključene su i sve dobne skupine Dramskog studija.

S obzirom na velik interes za ovu predstavu, održat će se dvije premijere, prva u petak u 20 sati, druga u subotu u isto vrijeme, a u nedjelju vikend matineja za najmlađe u 11 sati.