Obrtnici se ne predaju

Obrtnici se već godinama bore s raznim problemima i izazovima. Usprkos tome, dugogodišnji opstanak dokazuje da je za uspjeh potrebna volja, upornost i kontinuirano unapređivanje poslovanja. Na redovnoj, planskoj, ali i svečanoj sjednici Obrtničke komore Karlovačke županije između ostalog dodijeljena su priznanja, zahvalnice i povelje zaslužnim članovima.

Branko Palajsa svoj je obrt uspio ne samo održati već uspješno razvijati pa posluje već trideset godina, što u, ne tako povoljnim uvjetima za obrtnike, nije bilo lako. Palajsa ističe kako obrtnici s nekim uvjetima poslovanja nisu ravnopravni s d.o.o. – ima i j.d.o. – ima. Unatoč preprekama, obrtnici se ne predaju.

Na 7. sjednici Skupštine Obrtničke komore Karlovačke županije dodijeljena su priznanja, zahvalnice i povelje Hrvatske obrtničke komore zaslužnim obrtnicima – članovima županijske komore za izniman doprinos razvoju obrtništva i unapređenju rada obrtničkih asocijacija.

Bila je ovo, ne samo svečana sjednica, nego i radna, odnosno planska pa su, između ostalog, doneseni su, Plan rada i Financijski plan za 2018. godinu kao i Odluka o utvrđivanju kriterija za članstvo u tijelima komore za naredno četverogodišnje mandatno razdoblje.