KA-MATRIX organizira radionicu grafičkih tehnika

167

KA-MATRIX organizira radionicu grafičkih tehnika pod vodstvom dizajnerskog dvojca This Town Needs Posters. U prostoru Infoshopa Karlovac (MUZA, Haulikova 22 u Karlovcu) 17. veljače održat će se radionica visokog tiska na kojoj će sudionici naučiti koristiti alate za “uradi sam” izradu raznih tiskanih materijala (plakati, letci, bookmarkovi i
sl.), priopćili su iz KA-MATRIX.

Tehnika visokog tiska zbog svoje pristupačnosti i jednostavnosti otvara široke mogućnosti, od grafičkog izražavanja do umjetničkog bavljenja plakatima i drugim promidžbenim alatima.

Iza imena This Town Needs Posters nalazi se grafičarsko – dizajnerski tandem Sven Sorić i Hrvoje Spudić koji na jedinstveni način daje odgovor na suvremenu opsesiju hi-tec dizajnom i vraća se u reciklažu starih, pomalo zaboravljenih grafičkih tehnika dajući im novi, suvremenom trenutku prilagođeni kontekst.

Ova radionica ujedno je i uvod u izložbu radova dvojca This Town Needs Posters koja će se održati u galeriji Studentskog centra u Karlovcu, u utorak 20. veljače u 20:00 sati.

Broj sudionika radionice je ograničen pa se poziva sve zainteresirane da se prijave putem Facebooka, maila info@ka-matrix.hr, telefona 095 444 6880 ili osobno u udrugu (Haulikova 22). Sudjelovanje je slobodno, a oprema i materijal osigurani, priopćili su iz KA-MATRIX.