Jedan od vodećih anesteziologa današnjice dr. David Green posjetio OB Karlovac

Osoblje i pacijenti Opće bolnice Karlovac imali su čast jučer primiti uvaženog prof. dr. David Greena, jednog od najistaknutijih liječnika anesteziologa današnjice. Dr. Green voditelj je mnogobrojnih projekata na području anestezije diljem svijeta, među ostalim projekta intraoperativnog praćenja visokorizičnih pacijenata pristupom MultiModalnog Monitoringa tijekom velikih kolorektalnih zahvata.

Prof.dr. Green je izmijenio svoja iskustva s ravnateljem , prim. dr. sc. Ervinom Jančićem, dr. med., s liječnicima i medicinskim osobljem Odjela za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivnu medicinu gdje je u pratnji voditeljice Odjela prim.dr.sc. Mirjane Lončarić Katušin, dr.med. i drugih liječnika te studenata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, obišao operacijski blok.

Prof.dr. Green također je bio prisutan u operacijskoj sali za vrijeme operacijskog zahvata te je s kolegama podijelio svoje višegodišnje bogato iskustvo vezano uz hemodinamsko praćenje kritičnih pacijenata te saslušao iskustva liječnika iz Opće bolnice Karlovac.

Ovim putem još jednom zahvaljujemo uvaženom kolegi prof.dr. Greenu na posjetu koji je bio od iznimnog značaja za našu bolnicu i za sva naša buduća djelovanja na dobrobit naših pacijenata, poručuju iz OB Karlovac.