“Slatkovodne ribe, mlinovi i naselja uz rijeke” izložba je Voje Vukičevića otvorena u Zorin domu. Omiljeni su mu motivi stari dijelovi Karlovca, stari dijelovi okolice grada, stari mlinovi te staroseoska arhitektura izrađeni u akvarelu ili akriliku na platnu. Ovo je njegova šesta samostalna izložba, a može se razledati do 18. ožujka.

Vukičević se slikarstvom bavi već 40 godina. Omiljene tehnike su mu akvarel i akrilik na platnu, a omiljene teme stari dijelovi Karlovca, stari dijelovi okolice grada, stari mlinovi te staroseoska arhitektura. Ta stara seoska arhitektura nestaje i Vukičević ju svojim slikarstvom želi otrgnuti zaboravu.

Ovoj živopisnoj izložbi slika pripadaju i dva neuobičajena i rijetka eksponata, to su jumbo slika karlovačke panorame i model žitne lađe. Naime, Vukičević se godinama bavi i modelarstvom.

U svom dugogodišnjem slikarskom radu surađivao je s mnogim karlovačkim umjetnicima i sudjelovao u izradi nekoliko projekata. Izlaže širom Hrvatske, a čest je gost i u Sloveniji. Ovo je njegova šesta samostalna izložba u Karlovcu, a može se razgledati do 18. ožujka u vremenu od 10 do 12 sati te od 18 do 20 sati.