Misa za sportaše u Presvetom Srcu Isusovu

401

Sveta misa za sve sportaše održat će se u četvrtak u 18 sati u Crkvi Presvetog Srca Isusova u Karlovcu, a prethodit će joj malonogometna utakmica u Osnovnoj školi Grabrik u 16 i 30. Domaće sportske snage će predstavljati Ženski nogometni klub 4 rijeke, a u goste im dolazi Reprezentacija Grada Zagreba osoba s invaliditetom.

Pastoral sportaša Zagrebačke nadbiskupije organizira već sedmu misu zahvalnicu za sportaše Grada Karlovca i Karlovačke županije. Od prošle godine uključeni su i sportaši s invaliditetom.

Ove su godine organizatori angažirali i Hrvatski paraolimpijski odbor. Zahvaljujući toj suradnji u Karlovac dolazi Reprezentacija Grada Zagreba osoba s invaliditetom. S njima će doći i poznata nogometašica Maca Maradona.

Reprezentaciji iz Zagreba suprotstavit će se Ženski nogometni klub 4 rijeke Karlovac, koji djeluje već treću godinu, a okuplja djevojčice od devet do 18 godina.

Domaćin susretu je Crkva Presvetog Srca Isususova, u kojoj će biti služena sveta misa za sve sportaše, a predvodit će ju pomoćni biskup zagrebački mons. Ivan Šaško.

U ovakvim susretima svi su pobjednici i vrijedi olimpijsko geslo Važno je sudjelovati! Na utakmicu u 16 i 30 u Osnovnoj školi Grabrik te na svetu misu u 18 sati u Presveto srce Isusovo pozvani su, ne samo sportaši, nego i svi građani.