Dani draganića

Karlovčanin Mirsad Bećirović je prva slijepa osoba koja je položila za 4. DAN

Slijepi karlovčanin Mirsad Bećirović, poznat javnosti kao slijepi samuraj, prva je slijepa osoba u povijesti koja je izašla na službeno polaganje za certifikat crnog pojasa 4. DAN Kukkiwon kod Grandmaster Lee Kwang Baea 9.DAN Kukkiwon.

“Ovo je za mene bilo najteže i najzahtjevnije polaganje do sada, podigao sam ljestvicu vrlo visoko, od taekwondo tehnike, tehničkih formi, sparinga jedan na jedan i jedan na dva, samoobrane i testova snage. Posebno se zahvaljujem na tehničkoj pomoći i asistenciji voditeljici sportsko rekrativnih aktivnosti za osobe s invaliditetom Sportsko Rekreativnog Centra Labrador Romiji Radočaj Naglić. Ponosno sam predstavio sebe kao osobu, svoje suradnike, Taekwondo Klub Karlovac, svojeg učitelja Grandmaster Miroslava Brežana 9.DAN Kukkiwon i Republiku Hrvatsku. Povijest je
ispisana zlatnim slovima.”, rekao je Mirsad.

Seminar i polaganje za crne pojaseve održano je u dvorani Taekwondo Kluba Karlovac u sklopu obilježavanja 50. obljetnice Taekwondo Kluba Karlovac. Ovim pozitivnim i jedinstvenim primjerom u svijetu Udruga slijepih USKA i SRC Labrador nastavljaju sa partnerima i stručnjacima kontinuiran rad na promociji i uključivanju što većeg broja građana u sport i rekreaciju u skladu sa strategijom o razvoju sporta Karlovačke županije.