KABA

Pink Wing karavana u Karlovcu

Pink Wing karavana atraktivnih automobila je turističko-gastronomski projekt koji se zaustavio u karlovačkoj Aquatici na putu od Zagreba do Malog Lošinja. Okuplja poslovne ljude koji na ovakav način upoznaju razne turističke destinacije Hrvatske, a prilika je to i da sklope nove poslove. Dočekali su ih ravnateljica Aquatike Margarita Maruškić Kulaš i zamjenik gradonačelnika Ivan Mrzljak.

Radi se o jedinstvenom turističko-gastronomskom projektu u kojem sudionici obilaze najzanimljivije lokacije od Zagreba, preko Karlovca, Grobnika, Opatije, otoka Cresa, Malog Lošinja te se vraćaju u Zagreb.

Sudionike karavane koju čini 60-tak luskuznih i sportskih automobila u Karlovac je privukao Slatkovodni akvarij. Upravo, zahvaljujući Aquatici, turisti se češće nego prije zaustavljaju u Karlovcu.

Osnovna ideja projekta je obogaćivanje luksuzne turističke ponude i poslovno umrežavanje pa Pink Wing uključuje vodeće hrvatske i strane kompanije u projekt. Podršku im pružaju Ministarstvo turizma, ministarstvo unutarnjih poslova, Ravnateljstvo policije, Hrvatska turistička zajednica, kao i gradovi te turističke zajednice gradova u kojima se održava.

 

omicron