Izvan fokusa proslavili pet godina postojanja udruge

Udruga Izvan fokusa u petak, 8. lipnja, proslavila je pet godina postojanja u Papas baru zajedno s dugogodišnjim partnerima, klijentima, volonterima i prijateljima udruge. Ceremonija je započela u 21 sat. Voditelji ceremonije su uz prezentaciju prikazali  rast i rad udruge Izvan fokusa od samih početka pa sve do danas. Program su popratile i svirke Meritasa, Divljih jagoda te Detoura. Na kraju prisutnima se obratio  gradonačelnik grada Karlovca, Damir Mandić i predsjednik udruge Izvan fokusa, Filip Trezner te zatvorili svečani dio programa.
Izvan fokusa tim danas operativno okuplja 15 osoba koje se bave produkcijom foto, video, audio i TV sadržaja, organizacijom manifestacija, odnosima s javnošću te projektima civilnog društva.
Udruga je na proslavi rođendana najvaila  kako će početkom iduće godine od profita kojeg se nadaju ostvariti kao poduzeće uložiti u stipendije i projekte drugih mladih umjetnika. Time se želi potaknuti daljnji razvoj kreativnosti te rast kulturnih i kreativnih industrija u Karlovačkoj županiji.