Dani draganića

Ljeto u Jaski razveselit će sve posjetitelje s bogatim programom

Turistička zajednica grada Jastrebarskog, Centar za kulturu Jastrebarsko i Grad Jastrebarsko organiziraju manifestaciju „Ljeto u Jaski“, koja će se održati u nedjelju, 1. srpnja, u parku dvorca Erdӧdy, s početkom u 10 sati.

Ljeto u Jaski bit će bogato raznim aktivnostima pa će se najmlađi moći zabavljati na gumenom gradu, penjalicama, jahanju konja, vožnji kajacima po jezeru, gađanju pračkom te lukom i strijelom. Pridružiti će im se i mađioničar Japa sa predstavom.

DVD Jastrebarsko imat će Dan otvorenih vrata te će organizirati aktivnosti za djecu i demonstaciju vatrogasnih vježni. Ove godine novost “Ljeta u Jaski” je i Paintball park Šervudska šuma sa programom LASER TAG.

Točno u podne započeti će već tradicionalni humanitarni maraton u koji se mogu uključiti svi koji žele, a djelatnici Crvenog križa mjeriti će tlak i šećer u krvi. Nastupit će i Svetojanske mažoretkinja.

Cijelog dana svoje će proizvode nuditi domaći proizvođači, a atmosfera u perivoju biti će upotpunjena bogatom ugostiteljskom ponudom. U večernjim satima posjetitelje očekuje zabava uz DJ-a i koncert grupe Joy.

U perivoju dvorca bit će postavljen i veliki LED ekran pa će svi ljubitelji nogometa moći gledati i navijati za našu reprezentaciju i u perivoju.