Dani draganića

STUDIO 23 nastupa na ovogodišnjem Međunarodnom plesnom festivalu u Šibeniku

STUDIO 23, Studio za plesnu edukaciju i umjetničko stvaralaštvo, na poziv organizatora, ovegodine gostuje na međunarodnom plesnom festivalu u Šibeniku.

STUDIO 23, nastupit će u četvrtak, 26. srpnja, na otvorenoj pozornici na Trgu Republike Hrvatske, s koreografskom minijaturom pod nazivom “Summa summarum – luventus ventus” u koreografiji Vere Mitrović Vrbanac, koju izvode Kasija Vrbanac, Ivona Bogović, Hana Čubrić, Magda Ulemek, Lorena Popović, Klara Jureta i Lovre Kolega.

Šibenik dance festival ove godine ima svoje 8. izdanje i osim profesionalne međunarodne plesne produkcije, programski podržava i prikazivanje plesnih predstava kvalitetnih i već renomiranih plesnih ansambala i studija s nacionalne plesne scene.

Festival se održava od 23 do 28. srpnja i osim plesnog programa koji se prikazuje na najatraktivnijim gradskim pozrnicama kao što su HNK u Šibeniku, Tvrđava Sv. Mhihovila, Tvđava Barone i Trg Republike Hrvatke, festival nudi i projekcije plesnih filmova, izložbe i visokovrijedan edukacijski program radionica pod vodstvom međunarodnih plesnih pedagoga i koreografa. U sklopu festivalskog programa održava se i Lupinova izložba, koji je izradio vizualni identitet za ovogodišnji festival.