Dani draganića

Ovoga vikenda 10. sajam vjenčanja Karlovačke županije

10. sajam vjenčanja Karlovačke županije održat će se ovoga vikenda, 20. i 21. listopada, od 10 do 20 sati u sportskoj dvorani Ekonomsko-turističke škole. Sudjeluje 40-tak izlagača iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Predstavljaju se svi oni koji budućim mladencima mogu pomoći oko njihovog najvažnijeg dana.

Buduće mladence, ali i sve zainteresirane posjetitelje očekuje bogat i raznolik program s mnoštvom nagradnih igara, a ulaz je besplatan.

Cijelo jedno desetljeće duga tradicija i velik broj izlagača i ove godine jamče kvalitetu manifestacije pa se organizatori nadaju dobroj posjećenosti.

Radi se o jednom od najznačajnijih jesenskih događaja u Karlovcu. Organizator i pokretač je Braniteljska zadruga Fokus.

Godinama se sajam održavao u Domu HV Zrinski, nekoliko puta u Sportskoj dvorani OŠ Grabrik, a ove godine seli se u sportsku dvoranu Ekonomsko-turističke škole. Izlagačima je na raspolaganju 875 kvadrata i 39 bokseva.

Bit će ovo prilika upoznati se s ponudom svih onih koji su usko vezani uz vjenčanja: ugostitelji, slastičari, zlatari, cvjećari, tiskare, glazbeni sastavi, fotografi, saloni ljepote, saloni vječanica i odijela i brojni drugi.