Kreću glumačke radionice za mlade

214

Udruga Carpe Diem organizira novu besplatnu radionicu „Dramoskop“. Radi se o dramskim radionicama namijenjenima prvenstveno mladima – osobama starijima od 14 godina, ali otvorene su za sve koje zanima dramska, kazališna i umjetnost općenito, neovisno o glumačkom iskustvu.

Radionice će se održavati 13., 20. i 27. studenog od 19 i 15 sati na Maloj sceni Hrvatskog doma, a vodit će ih Leo Staković.

Dramoskop će svoje polaznike upoznati s osnovama dramskih tehnika i scenskog nastupa kroz razne dramske igre, vježbe i improvizacije. Cilj radionica je okupiti kulturno nastrojen kolektiv spreman napraviti promjene i postati pokretačem karlovačke alternativne kazališne scene.

Za radionicu potrebno je pripremiti kraći monolog ili pjesmu, ako se osoba osjeća nespremno za takvo što, nema brige, može i neki drugi put. Zainteresirani trebaju doći u udobnoj i po mogućnosti što tamnijoj odjeći.

Radionice se ne plaćaju, potrebno je prijaviti se voditelju putem maila na leo.stakovic@gmail.com (pod subject utipkati “dramoskop”)Ova radionica organizirana je u sklopu projekta „Klub mladih – Centar za mlade Grabrik“ kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.