Dani draganića

Nove medalje za članove Prane

Članovi Taekwondo kluba Prana osvojili su 5 zlata, srebro i 4 bronce na kriterijskom turniru za kadete Susedgrad-Sokol Pokal 2019. Na turniru je sudjelovalo 600 natjecatelja iz 70 klubova i tri države, stoga je, s obzirom na veliku konkurenciju, rezultat karlovačkih borac time još vrijedniji.

U borbama su osvojena dva  zlata i tri bronce. Ivan Latković u kategoriji kadeta do 61.kilograma s tri je pobjede zauzeo prvo mjesto, Lara Tuškan u kategoriji mlađih kadetkinja do 30 kilograma također je izborila pobjedu, a Oscar Kovačić u kategoriji kadeta do 45 kilograma osvojio je brončanu medalju. Medalju brončanog sjaja zaslužile su i Nina Šket kao mlađa kadetkinja do 33 kilograma i Nika Petrić u kategoriji do 24 kilograma.
Nastupile su još i kadetkinje Leona Grubiša i Aleksandra Macut, ali su ovoga puta ostale bez plasmana.

KARLOVACKO

Poomsae team Tkd Prana Karlovac u kadetskoj i junorskoj kategoriji  ostvario je sljedeće rezultate: Prva mjesta osvojili su Emanuel Mahečić, Eric Liković te u paru Matea Magdić i  Emanuel Mahečić. Drugu poziciju zauzela je Magdić, a treću Karla Ivka. Josip Krznarić završio je na petom mjestu.