U Zorin domu premijera predstave, modna revija, koncert Hojsaka i Novosela, klape Kampanel

PREMIJERA PREDSTAVE ŽVAKA TERAPIJA

Originalnog naziva Lemon therapy, interaktivna je predstava koja govori o odrastanju, problemima u pubertetu i prikazuje razmišljanja tinejdžera. Predstavu je prilagodio Gulilo Settimo, koji je i preveo naslov – pa je naziv hrvatske verzije Žvaka terapija. U predstavi glume Vanja Gvozdić i Lovorka Trdin. Premijera će se održati u petak u 20 sati.

-Predstava je iznimno zanimljiva i vesela, ciljana je za srednjoškolsku publiku. Zahvaljujući ovoj predstavi puno stvari o svojoj srednjoj školi sam se podsjetio – to mi je jako lijepo, a čini mi se da su se i glumci prisjetili puno stvari o svojoj mladosti, istaknuo je Gullio Settimo, redatelj predstave.

MODNA REVIJA “LJUBAV ZA NJIH”

Na Valentinovo, 14. veljače u Zorin domu će se održati humanitarna, modna revija Ljubav za njih. Modna revija projekt je udruge Jak kao Jakov u suradnji s obrtom Modni kutak te frizerskim i kozmetičkim salonima.

Ovim humanitarnim događajem Udruga prikuplja pomoć za djecu oboljelu od malignih bolesti koji su trenutno na liječenju. Pomoći se može kupnjom ulaznice po cijeni od 20 kn, dolaskom na modnu reviju, kupnjom doniranih modnih artikala, te umjetničkih slika koji će biti izloženi od 14 do 16. veljače u Zorin domu.

Reviju na poseban način podržavaju i istaknute žene Karlovca, ravnateljice škola i ustanova, direktorice i pročelnice karlovačkih ustanova koje će nositi i predstaviti dizajnerske modele. Modne novitete nosit će i učenice srednje škole MIOŠ te mališani dječjeg vrtića Karlovac.

-Nakon 300 djece oboljele od raznih tumora i leukemije iz cijele Hrvatske kojima smo pomagali i dalje traže našu pomoć, istaknula je Ivančica Rubido, predsjednica udruge Jak kao Jakov.

KONCERT GLAZBENIKA HOJSAK&NOVOSEL

Tihomir Hojsak i Filip Novosel svjetski su priznati glazbenici tambure i kontrabasa. Iako putuju i nastupaju po cijelom svijetu, te su se nedavno vratili s turneje po nordijskim zemljama, odlučili su predstaviti svoj posljednji album Perle u Karlovcu. Glazbenici na sebi svojstven način obrađuju Gibonnijeve hitove, a u četvrtak, 20. veljače u 20 sat, predstavit će ih karlovačkoj publici.

– Nismo imali našu koncertnu promociju u Karlovcu, pa bi htjeli publici prikazati kako zvuče Gibonnijevi najveći hitovi u našim obradama. Moram spomenut da smo na tom albumu imali fenomenalne goste, rekao je Tihomir Hojsak.

KONCERT KLAPE KAMPANEL

Koncert klape Kampanel, koja je dobro poznata Karlovčanima održat će koncert u Zorin domu u četvrtak, 13. veljače.

Ostale izvedbe i aktivnosti Zorin doma možete vidjeti na njihovim web stranicama.