Čuvajte od zaraze sebe i djelatnike tehničke pomoći

Apel Autokluba Maksimir vozačima

Autoklub “Maksimir” moli sve vozače koji su telefonom zatražili popravak ili odvlačenje svojeg automobila s cesta Zagreba ili okolice da svojim postupcima spriječe širenje korona virusa.

Dok čekate pomoć mehaničara, na zaustavljenom automobilu otvorite sve prozore i odmaknite se od vozila s maskom na licu. Omogućite stručnom radniku da bez bojazni uđe u vaš automobil radi priključivanja dijagnostičkog uređaja i brzog otkrivanja kvara. Na sjedalu suvozača ostavite svoju člansku iskaznicu ili drugi dokument, temeljem kojeg ostvarujete besplatni popravak ili odvlačenje oštećenog vozila. Držite propisani razmak od osobe koja obavlja radove na automobilu.
Za promjenu zimskih guma ljetnima, u radionici Autokluba “Maksimir” vozači se naručuju svakih pola sata. Pred radionicu mogu doći samo pet minuta ranije, kako bi izbjegli bliski susret s drugim vozačima.

Autoklub “Maksimir” radi cijelo vrijeme krize, od 8 do 14 sati, a građani koji dolaze na produljenje članstva ili na novo učlanjivanje, trebaju biti s maskama na licu, a bit će u prostorije Kluba pozivani pojedinačno, bez kontakta s drugim osobama.
Zbog lakšeg praćenja mogućeg tijeka širenja virusa, vozači trebaju dobiti i sačuvati račun za pruženu uslugu, bez obzira da li je ona obavljena u uredu, u radionici ili na cesti.

Sve informacije o uslugama i učlanjivanju te radovima koji se obavljaju u radionici građani mogu dobiti u Autoklubu “Maksimir”, Ružmarinka 17 ili na tel. 01 23 18 442, 23 04 029 i
099/ 8139 018.