Hrvatski dom u centru

Savez udruga KAoperativa nastavlja s provedbom projekta Hrvatski dom centru. Kao i svi, nadaju se ublažavanju trenutne situacije i propisanih mjera i mogućnosti da sve planirane aktivnosti uspješno i provedu.

Tijekom ljetnih mjeseci otvoriti će Urbani park Hrvatskog doma – dnevni boravak na otvorenom, u samom središtu Karlovca i u neposrednoj blizini Vrbanićevog perivoja i Foginovog kupališta na rijeci Korani. Urbani park biti će otvoren za druženja i programe sve do kraja listopada.

Podsjećaju na dva javna otvorena javna poziva:

1. Javni poziv za rješenje instalacije u parku – iliti tražimo skulpturu za Urbani park! Info o smjernicama poziva nalazi se na linku: http://kaoperativa.org/novi-rok-za-dostavu-rjesenja-instalacije-modela-20-travnja/

2. Javni poziv za prijavu programa u Urbanom parku, detalji poziva i obrazac dostupni su na linku: http://kaoperativa.org/javni-poziv-za-prijavu-programa-u-urbanom-parku-hrvatskog-doma/

Pozivaju zainteresirane da im se jave sa svojim radovima i prijedlozima.

Urbani park Hrvatskog doma u Kalrovcu nastaje u okviru projekta Hrvatski dom u centru koji provodi Savez udruga KAoperativa u partnerstvu s Gradom Karlovcem. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1 947 612,50 kn. Sufinancirala ga je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu 1 655 470,63 kn (85%). Projekt traje 24 mjeseca, od 29. listopada 2018. godine do 29. listopada 2020. godine, poručuju iz kolektiva Kaoperative.