Nema novooboljelih na području Zagrebačke županije

“Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do do 11 sati evidentirano je 129 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju, što znači da na području Zagrebačke županije dva dana za redom nema novooboljelih, ali je 8 osoba više izliječeno. Do sada je ukupno izliječeno 66 osoba, a tri su preminule.

 Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije ima osam ispostava na svom području koje su vidljive niže u tablici. Svaka ispostava obrađuje podatke za grad sjedište ispostave i okolne općine. Grad Sveta Nedelja jedini je grad koji nema svoju ispostavu, već se podaci obrađuju u Ispostavi Samobor.

Broj oboljelih prema ISPOSTAVAMA Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije:

Napominjemo brojevi u tablici se odnose na ispostave Zavoda koji obrađuju podatke ZA GRAD I OKOLNE OPĆINE!

 

ISPOSTAVE  POTVRĐENI SLUČAJEVI IZLIJEČENI UMRLI
ISPOSTAVA SAMOBOR 9 4  
SVETA NEDELJA    16 14  
ISPOSTAVA ZAPREŠIĆ 31 17  
ISPOSTAVA JASTREBARSKO 1    
ISPOSTAVA VELIKA GORICA 39 19 1 (29.3.)

1 (11.4.)

ISPOSTAVA IVANIĆ-GRAD 11 7  
ISPOSTAVA DUGO SELO 16 1 1 (6.4.)
ISPOSTAVA VRBOVEC 1 1  
ISPOSTAVA SV. IVAN ZELINA 5 3  
UKUPNO 129 66 3

 

Sljedeće informacije bit će objavljene sutra oko 11 sati na web stranici Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr čim ih zaprimimo od strane Županijskog zavoda za javno zdravstvo.

Podsjećamo izdvojene COVID-19 ambulante Doma zdravlja Zagrebačke županije u Ivanić-Gradu, Samoboru i Velikoj Gorici rade u jutarnjoj smjeni od 8:00 do 14:00 sati, te u popodnevnoj smjeni od 14:00 do 20:00 sati. Više na https://bit.ly/2VVjclo

Pozivamo stanovnike Zagrebačke županije da poštuju upute Stožera civilne zaštite RH jer jedino odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana”, stoji u priopćenju Zagrebačke županije.