Karlovački rukometaši spremni za povratak u Premijer ligu

Vratili se Dominik i Domagoj Smojver, Antonio Čelić, ali i Dinko Đanković

 

 

 

Miloš Đanković

 

 

Karlovački rukometaši krenuli su s ljetnim pripremama i to u pojačanom sastavu. Naime, treneri Tatjana Rašić i Miodrag Višnić svoju će klupu ove sezone pojačati s novim starim igračima- braćom Dominikom i Domagojem Smojverom, Antonijem Čelićem te Mateom Crnkovićem koji je posljednjih nekoliko mjeseci proveo u Portugalu na studentskoj razmjeni.  Pred igračima je tako osam tjedana fizičkih napora i taktičkih preslagivanja, a glavni cilj je napasti sami vrh tablice Prve HRL jug i vratiti se u Premijer razred.

Dominik Smojver
Domagoj Smojver
Antonio Čelić

 

 

Nakon pet godina provedenih na klupi RK Poreč, u Karlovac se vratio i Dinko Đanković.  Bit će, kako doznajemo, član stručnog stožera , a svojim trenerskim iskustvom i znanjem pomoći će napretku kluba te pridonijeti boljoj igri. Koliko će dugo obnašati dužnost savjetnika, ne zna se…Ambicije i dogovori zapravo ga vode van Hrvatrske, ali s obzirom na situaciju s Covidom 19, sve je to zasada poprilično upitno.

Dinko Đanković

 

 

Borba za ulazak među prvih 16 ove će godine biti biti neizvjesna i napeta, trenutno je na spisku 25 igrača. Oni koji ne budu u prvoj postavi, kalit će se na utakmicama druge ekipe Karlovca. Što se tiče odlazaka, ispisnicu je tražio samo Juro Čakarić, no još nije sto posto sigurno da napušta klub.

 

Nova sezona trebala bi startati 03. odnosno 04.listopada, no sve ovisi o tome kakva će do tada biti epidemiološka situacija u Hrvatskoj. Igrači će svakako biti spremni, a u financijskom dijelu trebala bi pomoći i nova dva sponzora. O kome je točno riječ, zasada možemo samo nagađati, no očito je da je razvoj karlovačkog rukometa u interesu svima, pogotovo gradu i županiji.

Tatjana Rašić- trenerica
Miodrag Višnić- pomoćni trener